‘Koop’ hier jouw stukje Oosterparkkerk!

De Oosterparkkerk is van ons allemaal. Daarom hebben we de kerk in stukjes gechopt. Je vind ze hier in de webshop. Door deze onderdelen te ‘kopen’ sponsor je de restauratie.

Er is volop voorraad en voor elk wat wils. Van vierkante meters vloer, tot een nieuwe beamer, van funderingspalen tot keukenapparatuur. In de webshop vind je sponsoropties voor elk budget. Alle hulp is meer dan welkom.

Als dank voor je bijdrage ontvang je een voucher die korting geeft bij de huur van het gebouw. Afrekenen kan gemakkelijk, veilig en snel via iDeal of je creditcard*.

Stoffering per m2
Stoel
Projectiescherm
Tafels
Kastenwand
Vloer per m2
Beamer
Keukenapparatuur
Loungebank
Funderingspalen
Ramen in de uitbouw
Dak per m2
Keukenkasten
Elektra uitbouw (gedeelte)
Verlichting

*1. Je ontvangt de voucher separaat op het door jou opgegeven adres. De voucher geeft een korting bij de huur van het gebouw. De waarde bedraagt de helft van je totale gift, met een maximum van het huurbedrag voor één dagdeel. De voucher is geldig tot één jaar na datum van oplevering van het vernieuwde kerkgebouw.

2. De door jou bestelde en betaalde onderdelen zul je niet ontvangen.
Je financiële bijdrage komt volledig ten goede aan de verbouwing en renovatie van de Oosterparkkerk.

Alvast heel hartelijk dank voor je bijdrage!

Privacy Instellingen
Wanneer je onze website bezoekt, kan er informatie via je browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies worden opgeslagen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.