‘Koop’ hier jouw stukje Oosterparkkerk!

De Oosterparkkerk is van ons allemaal. Daarom hebben we de kerk in stukjes gechopt. Je vind ze hier in de webshop. Door deze onderdelen te ‘kopen’ sponsor je de restauratie.

Er is volop voorraad en voor elk wat wils. Van vierkante meters voegwerk, tot een nieuw geluidssysteem, van 1.5 meter gordijn tot spreekgestoelte. In de webshop vind je sponsoropties voor elk budget. Alle hulp is meer dan welkom.

Als dank voor je bijdrage ontvang je een voucher die korting geeft bij de huur van het gebouw. Afrekenen kan gemakkelijk, veilig en snel via iDeal of je creditcard*.

Traptrede Herstellen
Mindervaliden Toilet
1m2 Monumentale Entreevloer Herstellen
Speakers
Binnendeuren
Stellingkast
Stoel
¼ Glas-In-Lood Raam herstellen
Noodverlichtingspots
15m2 Binnenmuur verven
Spaarlamp
Beamer
Stoelkussen
Lamp Armatuur Kerkzaal
Deurkruk
Vervangen Elektra (gedeelte)
Orgelpijp onderhoud
Voorzetraam (buitenzijde)
1,5m2 gordijn
Uitbreiding Keuken
½ Podiumplank
MiVa toegang (plateaulift)
Toilettegels (2 stuks)
Inbouwkast
8m2 Vloer Opschuren
Spreekgestoelte

*1. Je ontvangt de voucher separaat op het door jou opgegeven adres. De voucher geeft een korting bij de huur van het gebouw. De waarde bedraagt de helft van je totale gift, met een maximum van het huurbedrag voor één dagdeel. De voucher is geldig tot één jaar na datum van oplevering van het vernieuwde kerkgebouw.

2. De door jou bestelde en betaalde onderdelen zul je niet ontvangen.
Je financiële bijdrage komt volledig ten goede aan de verbouwing en renovatie van de Oosterparkkerk.

Alvast heel hartelijk dank voor je bijdrage!

Privacy Instellingen
Wanneer je onze website bezoekt, kan er informatie via je browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies worden opgeslagen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.